Priser på smartphone reparationer

Vores priser samt vores kvalitetsgaranti er noget vi har fået stor ros for henover årene af vores kunder. Vi tilbyder 24 måneders reklamation på enhver reparation der er udarbejdet af os. 

Vi reparerer alt indenfor nyere smartphones, og har en god erfaring med lang de fleste telefoner på markedet. Så kom forbi en af vores butikker i Aarhus, Skanderborg, Middelfart eller Fredericia og få et tilbud på en smartphone reparation. Selvom vores priser ligger i den lave ende går vi ikke ned i kvaliteten.

Vores reservedele er altid af højeste kvalitet og vi benytter os af originale dele så vidt som muligt. Trods vores billige service, går der heller ikke længe før din telefon er klar. Typiske reparationer tager i mellem 30-60 min. Hvilket passer med en gåtur i nærområdet, hvorefter vi vil skrive en besked til dig, når din telefon er klar. Vores butikker ligger enten i centrum eller er nærliggende centrum, sa der er masser at få tiden til at gå med. Du kan selvfølgelig også tage plads i butikken og vente på at din telefon er klar.